Přihlášení
Registrace

Právě jsme na uvedenou adresu odeslali instrukce pro vytvoření nového hesla k účtu. Jakmile si tedy zvolíš nové heslo, budeš ho moct vyplnit i tady.

E-mail


Heslo

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Přihlášení se bohužel nepovedlo. Heslo nesedí. Pokud jsi ho zapomněl/a, můžeš si ho nechat poslat na e-mail.


Nebo se přihlas přes:
facebook
Zapomenuté heslo?

Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se.
E-mail *

Jméno *

Příjmení *

Heslo *
zobrazit vše

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Zadaný e-mail už je u nás registrovaný
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Registrace se nezdařila.Kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zaslat heslo na e-mail


Chceš poslat na e-mail odkaz ke změně hesla?


E-mail

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zadaný e-mail u nás není registrovaný
potisky
pánské
dámské
dětské
hrnky
další
vlastní potisk
informace
Kolekce B18: Bizár Napij se s vtipem
zpět

zpět

Vlastní potisk

Autor potisku
Autor potisku

 Slavíme 18. narozeniny: objev limitovanou kolekci B18 Bizár nebo ulov triko za stovku.

Sovygnon

Frodoman
Autor potisku

Sovygnon

První rande za dveřma a já pro toho ptáka nemám co do zobáku. Nesmím to uspěchat, musím na něj pěkně pomalu. Véča je jasná - hraboší guláš a jako dezert hmyzí dort. Ale s čím to spárovat, aby na mě nekoukal jako sůva z nudlí? Vínem snad nic nezkazím, ale riskovat nehodlám. Vsadím na osvědčený saviňónek, s tím budeme mít tu správnou jiskru v oku. To by bylo, aby nám to neklaplo!
Natiskni si potisk na cokoliv
Frodoman
Autor potisku
První rande za dveřma a já pro toho ptáka nemám co do zobáku. Nesmím to uspěchat, musím na něj pěkně pomalu. Véča je jasná - hraboší guláš a jako dezert hmyzí dort. Ale s čím to spárovat, aby na mě nekoukal jako sůva z nudlí? Vínem snad nic nezkazím, ale riskovat nehodlám. Vsadím na osvědčený saviňónek, s tím budeme mít tu správnou jiskru v oku. To by bylo, aby nám to neklaplo!