Přihlášení
Registrace

Právě jsme na uvedenou adresu odeslali instrukce pro vytvoření nového hesla k účtu. Jakmile si tedy zvolíš nové heslo, budeš ho moct vyplnit i tady.

E-mail


Heslo

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Přihlášení se bohužel nepovedlo. Heslo nesedí. Pokud jsi ho zapomněl/a, můžeš si ho nechat poslat na e-mail.


Nebo se přihlas přes:
facebook
Zapomenuté heslo?

Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se.
E-mail *

Jméno *

Příjmení *

Heslo *
zobrazit vše

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Zadaný e-mail už je u nás registrovaný
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Registrace se nezdařila.Kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zaslat heslo na e-mail


Chceš poslat na e-mail odkaz ke změně hesla?


E-mail

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zadaný e-mail u nás není registrovaný
Zavřít okno
Poštovné už od 44 Kč

Napiš alespoň tři písmena, ať máme co hledat ;)

Nalezené sekce

Nalezené kategorie

Nalezené potisky

Nalezené zboží

Nenalezen žádný produkt podle zvolených kritérií. Zkus to trochu jinak...

Fórum: Vše ostatní

Místo pro další věci, co máš na srdci :o)

Podívej se také do sekce časté dotazy.

jméno:  

Požaduji odpověď Bastard.cz
Upozornit na reakce e-mailem
profilové foto Jan - nepřihlášený/á  | 03.03.2014
+1
Dorý den, nechtěli byste trochu promazat otevřené hodnocení od jasných kopírek a úplných nesmyslů? Je tam toho tak nějak moc. Díky...
profilové foto Bastard.cz - profil | 03.03.2014
0
Jasně, tenhle týden na to mrkneme ;)
profilové foto Miroslav L. - přihlášený/á  | 12.02.2014
-1
Dobrý den objednal jsem své přítelkyni tanga a omylem jsem zvolil platbu PayPal místo dobírky.. Jde s tím něco dělat pokud byla objednávka odeslána dnes ? Děkuji za odpověď
profilové foto Bastard.cz - profil | 12.02.2014
0
Dobrý den, jednu objednávku jsme Vám už stornovali. Ta druhá na platbu dobírkou je platná a v pátek bude doručena.
profilové foto Kristýna B. - přihlášený/á  | 07.02.2014
0
Dobrý den, včera jsem si objednala triko - zjistila jsem, že se jedná o špatnou velikost. Zboží ještě nedorazilo do Prahy a já bych si chtěla objednat menší triko. Jak je možné to, co nejrychleji vyřešit?
profilové foto Bastard.cz - profil | 07.02.2014
+1
Dobrý večer, Vaše objednávka už je na cestě a v pondělí bude připravena k vyzvednutí. Nejjednodušší tedy bude, pokud uděláte další novou objednávku, kterou Vám tam odešleme v pondělí a v úterý bude připravena k vyzvednutí. První objednávku pak odmítněte.
profilové foto Niky - nepřihlášený/á  | 26.01.2014
-1
Dobrý den mám na vás dotaz k vánocům jsem přítelovi objednala tričko a i přesto že ho pereme na ruby a na 40 potisk ze začal loupat. co stím? děkuji
profilové foto Bastard.cz - profil | 27.01.2014
0
Hezký den, velmi se omlouváme. Jde zřejmě o várku triček, která byla v tiskárně špatně natištěna. Napište nám, prosím, na info@bastard.cz, o jaké tričko se jedná. Záležitost samozřejmě vyřešíme a triko Vám vyměníme.
profilové foto Petra - nepřihlášený/á  | 07.01.2014
+2
Vaše trika se mi líbí.. Ale nechápu, proč pánové mají tak hezké, nenápadné barvy v krásných odstínech a ženský hnusný, křiklavý, typický barvy.. To samý platí u nějakých potisků, proč by trička s pivem nemohly mít také holky?
profilové foto Bastard.cz - profil | 08.01.2014
0
Většina takových rozhodnutí vychází z našich několikatelých zkušeností. Když jsme měli spíše pastelové barvy dámských triček, tak se tolik neprodávaly. Naopak před dvěma lety jsme zařadili sytě zelené, sytě modré a žluté dámské tričko - a prodeje jsou dobré.

A s typicky chlapskými potisky, na kterých je alkoholová nebo jinak drsnější tématika, je to podobně. Taky jsme měli dámská trička s potisky Beer Help anebo Chlidren Playing, ale na odbyt nešla vůbec.
profilové foto Petra - nepřihlášený/á | 13.01.2014
0
Aha, dobře no.. Mám asi jiný vkus než většina holek.. Tak nevadí, těším se na nové potisky..
profilové foto Veronika - nepřihlášený/á  | 04.01.2014
-1
Dobrý den, hrozně se mi líbí motiv sova spálená, ale chtěla bych ho na mikinu, bylo by to nějak možné zařídit?? Díky moc za odpověď..:)
profilové foto Bastard.cz - profil | 04.01.2014
0
Bohužel není možné vyrobit jeden kus oblečení podle individuálního požadavku :( Nicméně už v únoru se objeví tento potisk na pánské mikině ;)
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á  | 02.01.2014
0
Dobry den,
chci se zeptat, zmenily ste vyrobce tricek? kvalita tricka ktere sem si naposledy obednal je uplne hrozna, prijde mi ze je to uplne jiny material nez byl drive a ani kvalita potisku uz neni co byvala :-( je to skoda
profilové foto Bastard.cz - profil | 02.01.2014
0
Dobry den, muzete byt prosim konkretnejsi? O kterych trickach mluvite? Idealni bude, kdyz nam napisete cisla objednavek, abychom vedeli, ktera tricka porovnavate. Anebo nam alespon napiste, jak se jmenujete, ar muzeme Vase objednavky dohledat. Diky.
profilové foto Czesi - profil | 29.12.2013
0
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zda plánujete otevření pobočky kamenného obchodu i jinde, než jen v Praze? Rád bych se třeba podíval i po vašich dupačkách a taky mě zaujala vaše vánoční sleva, ale do Prahy kvůli tomu nepojedu :). Děkuji za odpověď
profilové foto Bastard.cz - profil | 30.12.2013
0
Bohuzel do jineho mesta se s vlastni prodejnou nechystame :( Ale Skippy se mozna ve vice kamennych prodejnach objevi ;)
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á  | 27.12.2013
0
Hezke posvatci, rada bych se zeptala, zdali je mozne vymenit zbozi nikoli postou ale skrz prodejnu? :-)
profilové foto Bastard.cz - profil | 30.12.2013
0
Ano, mozne to je. Je ale potreba domluvit se na emailu info@bastard.cz
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á  | 20.12.2013
-1
Dobrý den, koupila jsem příteli tričko a neodhadla velikost,ale přikoupila jsem si k němu i set pro výměnu zboží,proto bych se chtěla zeptat, jak je to s poštovným tam a zpět, když budu chtít tričko vyměnit za jiné. Děkuji :)
profilové foto Petr P. - přihlášený/á  | 20.12.2013
0
Dobrý den..doručí se víkendová objednávka do Vánoc??V košíku to odhaduje 26.12 :( díky
profilové foto Bastard.cz - profil | 20.12.2013
0
Bohužel pouze ty s osobním odběrem v Praze. Doručit objednávku skrze Českou poštu anebo IN TIME do pondělí už není možné.
profilové foto Petr K. - přihlášený/á  | 18.12.2013
0
V kolik hodin přinese pošťák balík při nákupu na dobírku? a pokud se mi tato hodina nebude hodit,mohu požádat o jinou dobu dodání?
profilové foto Bastard.cz - profil | 18.12.2013
0
Dobrý den, to Vám bohužel nedokážeme říct. Bohužel nechodí pošťáci v celé republice vždy ve stejnou hodinu. Záleží na okrsku i na tom, kolik toho zrovna pošťák má na autě a jaká je dopravní situace ten den ve Vašem městě.

Pokud Vás pošťák nezastihne, můžete si pak druhý den vyzvednout zásilku na poště. Anebo pokud budete chtít dodat zásilku v jiném čase, než ve kterém standardně pošťák doručuje, můžete za příplatek požádat o individuální doručení. To Vám poradí, pokud zavoláte na svoji dodací poštu.
profilové foto Flo - nepřihlášený/á  | 17.12.2013
0
Dá se k už nakoupenému zboží dodatečně přikoupit ta prodloužená lhůta na vrácení zboží? Koupila jsem příteli tričko k Vánocům a bojím se, že mu bude velké. Kupovala jsem ho už na začátku prosince, takže klasických 14 dnů mi stačit určitě nebude.
profilové foto Bastard.cz - profil | 17.12.2013
0
Hezký den, dodatečně to už bohužel není možné. Každopádně pokud přítelovi skutečně nesedne, napište nám po Vánocích e-mail a nějak to vyřešíme ;)
profilové foto Jana R. - přihlášený/á  | 15.12.2013
0
Můj druhý nákup u Vás a opět perfektní rychlost. V loňském roce jsem si koupila dvě trička pro mé dospívající ratolesti, barvy i potisky drží, kvalita triček taky dobrá. Teď jsme si objednala magický klobouk, tričko jsme měla druhý den na poště a je KRÁSNÉ. Díky moc a hezké vánoce Jana :-)
profilové foto Bastard.cz - profil | 17.12.2013
0
Máme rádi naše spokojené zákazníky. Díky za tenhle vzkaz ;)
profilové foto Vyvrhell - nepřihlášený/á  | 14.12.2013
0
Nadšeně jsem objednala a zklamaně jsem otevřela bastardí pytel. Povím Vám, že jsem čekala zelená trička, taková jako máte zde v nabídce, sytá přesto světlá. Potisky jsou velmi povedené, originální, tak jsem čekala, že i barva bude taková, bohužel, a o to víc mě to mrzí z důvodů, že díky té barevné kombinaci s obrázkem jsem vybírala právě zelená, kdybych to věděla, vyberu si černá, na té se nedá nic zkazit.
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á | 15.12.2013
0
Je docela dost možná, že máte na monitoru špatně nastavené barvy :)
profilové foto Vyvrhell - nepřihlášený/á | 15.12.2013
0
Tím to věru nebude. Monitor je v pořádku, jako umělecká duše rozlišuji velké množství barev, a pokud je tu v nabídce světle zelená, sytá a výrazná, nemůže mi přijít "vánoční" tmavě zelená. V případě špatně nastaveného monitoru, by mi všechny objednávky, které jsem kdy učinila, museli přijít ve špatných odstínech, ale taková věc nastala až nyní. Nemá to samozřejmě vliv na kvalitu trička, spíše je to jen můj osobní pocit, neb mám doma vícero odstínů zeleného oblečení, a tak si myslím, že rozdíl poznám.
profilové foto Bastard.cz - profil | 17.12.2013
0
Hezký den, můžete nám prosím napsat, kterých triček se to týká? Díky!
profilové foto Vyvrhell - nepřihlášený/á | 17.12.2013
0
Ano, mohu. Ježek v kleci s jednorožcem dorazili tmavi, zlata rybka hneda dorazila v poradku. :-)Kontrolovala jsem barvy i na pracovním pc a i v letáčku, který mi s tričky přišel je barva světlá.
profilové foto punkies - profil | 13.12.2013
0
Ahoj, mám takovej dotaz. Když chci uplatnit slevový kupon z adventního kalendáře a mám slevu za poslanou fotku tak to nejde při jednom větším nákupu?? Dík za rychlou odpověď
profilové foto Bastard.cz - profil | 17.12.2013
0
Omlouváme se za pozdní odpověď :( Bohužel v košíku není technicky možné kody kombinovat, ale pokud nám pak napíšte e-mail, zkusíme s tím něco udělat ;)
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á  | 11.12.2013
0
Práskat se nemá, ale hlásit by se to mělo http://www.fajntricko.cz/p/193/tricko-oldies-party
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á  | 10.12.2013
0
Dobrý den,
nebudete do vánoc případně i po nich vyrábět placky s potiskem Žížalovetřelec a Opice?
Děkuji
profilové foto M. - nepřihlášený/á  | 08.12.2013
0
Dobrý den, za jak dlouho proběhne výměna zboží? (Tričko za tričko jiné)... Děkuji.
profilové foto Bastard.cz - profil | 09.12.2013
0
Je to otázka max. týdne.
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á  | 08.12.2013
0
Ahoj,chtěla bych se zeptat všech co si zde již koupili tričko:Jak dlouho vydrží potisk nezničený?
profilové foto science - nepřihlášený/á | 09.12.2013
0
Ahoj, pár triček doma mám a zatím se potisk nezničil u žádného.
Kupuju si kolekci SELF, co se týká kolekce FUN, tak tam ti info bohužel neposkytnu.
profilové foto MysticalGirl - profil | 14.12.2013
0
I potisky z FUN vydrží. Tričko se časem onosí, ale potisk zůstává v perfektním stavu.
1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12  |  13  |  14  |  15  |  16  |  17  |  18  |  19  |  20  |  21  |  22  |  23  |  24  |  25  |  26  |  27  |  28  |  29  |  30  |  31  |  32  |  33  |  34  |  35  |  36  |  37  |  38  |  39  |  40  |  41  |  42  |  43  |  44  |  45  |  46  |  47  |  48  |  49  |  50  |  51  |  52  |  53  |  54  |  55  |  56  |  57  |  58  |  59  |  60  |  61  |  62  |  63  |  64  |  65  |  66  |  67  |  68  |  69  |  70  |  71  |  72  |  73  |  74