Přihlášení
Registrace

Právě jsme na uvedenou adresu odeslali instrukce pro vytvoření nového hesla k účtu. Jakmile si tedy zvolíš nové heslo, budeš ho moct vyplnit i tady.

E-mail


Heslo

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Přihlášení se bohužel nepovedlo. Heslo nesedí. Pokud jsi ho zapomněl/a, můžeš si ho nechat poslat na e-mail.


Nebo se přihlas přes:
facebook
Zapomenuté heslo?

Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se.
E-mail *

Jméno *

Příjmení *

Heslo *
zobrazit vše

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Zadaný e-mail už je u nás registrovaný
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Registrace se nezdařila.Kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zaslat heslo na e-mail


Chceš poslat na e-mail odkaz ke změně hesla?


E-mail

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zadaný e-mail u nás není registrovaný
Zavřít okno
Poštovné už od 44 Kč

Napiš alespoň tři písmena, ať máme co hledat ;)

Nalezené sekce

Nalezené kategorie

Nalezené potisky

Nalezené zboží

Nenalezen žádný produkt podle zvolených kritérií. Zkus to trochu jinak...

Jak slavíme 11 let? Přidejte se!

vystaveno: 08.11.2017 | přečteno: 6398x | komentářů: 0 | přejít na diskusi

Slavíme 11. narozeniny, máme dárky pro tebe i pro ty, co potřebují pomoc

Jedenáct let, přesně tak dlouhou dobu už jsme s vámi. A pořád nás to nesmírně baví :) Protože kdo by nerad bavil svoje zákazníky. A my máme to štěstí, že jste nám věrní. Děkujeme vám všem za přízeň a nehynoucí smysl pro humor. A nezapomeňte, že Bastard je i vaše dílo!

Co jsme připravili k letošním oslavám? Tak hlavně tu máme barvama nadupanou výroční kolekci B 11, která se letos nese v duchu vzpomínek na hračky z 90. let. Spojili jsme síly s grafičkou Annou Kočovou a blázny z Lalavoom a vzešlo z toho oblečení, které nás ohromně baví! Vedle toho už se stává tradicí, že darujeme kus z prodejů na charitu (konkrétně 10 Kč z každého prodaného kusu). Tentokrát jsme vybrali neziskovku Elpida, protože věříme, že i stáří by se mělo prožít naplno a s úsměvem a zrovna lidé v Elpidě tomu náramně pomáhají. No a na závěr jedna novinka v sortimentu - ušili jsme vtipné ponožky :)



Představujeme retro kolekci B 11

Retro kolekce B 11

Čágo belo, šílenci! Pamatujete? To je naše mládí. Pokud i ty s nostalgií vzpomínáš na kvanta audiokazet, gameboye, tamagotchi, jednorožce a vlasatý trolly, pak tu pro tebe máme tuhle Retro kolekci, kterou jsme si nadělili k narozeninám (proto ji říkáme B 11, to dá rozum).

Naskoč do bastardího retro tornáda a nech se unášet vlnou těch nejlepších vzpomínek na dětství a dospívání v době porevoluční euforie, kdy se nám tu otevřelo nekonečný moře možností. Ve spolupráci s bastardí grafičkou Annou Kočovou a poděsama z Lalavoom ti přinášíme speciální narozeninovou kolekci B 11.

Kolekce je komplet vyrobená v ČR. A protože vás máme rádi, trochu jsme zadotovali výrobu a zkrouhli ceny, aby byly stále oku lahodivé. Objevuj plnobarevný legíny, trička a mikiny! A dej bacha. Nabídka je sakra hodně limitovaná, tak se nerozhoduj moc dlouho!







Bastardí fuseklení je tady! Dokud nás pračka nerozdělí.

Hledáš originální ponožky, které pobaví tvoje okolí? Vtipné fusky od Bastarda jen tak neschováš! Bastardí ponoživo vznikalo jednak na motivy oblíbených potisků a jednak na motivy zcela nové, které si utahují z všudypřítomné problematiky zutých bot nebo ze života v domácnosti. Máme i čistě designové kousky. Ponožky jsou ze 100% bavlny a krásně se přizpůsobí, ať už ladné nožce nebo pořádné chlapské tlapě. K mání jsou ve dvou velikostech 36-40 a 41-46. Ať už si chceš udělat radost nebo někoho obdarovat měkkým dárkem, ponožky to jistí!


Ponožky Bastard


Smích pomáhá i ve stáří!

Pomáháme Elpidě

Protože stáří nemusí být žádná nuda, rozhodli jsme se letos podpořit organizaci Elpida, která chce ukázat, že i ve stáří to můžeme pořádně rozjet a že důchodci rozhodně nepatří do starého železa. Elpida pořádá mezigenerační festival OLD'S COOL, zpívá, vystavuje, šije babičkovské ponožky, pomáhá seniorům na lince důvěry, v kontatních centrech nebo skrze časopis. A za tuhle práci si rozhodně zaslouží naši podporu.

Proto do Elpidy pošleme 10 Kč z každého trička, tílka nebo mikiny, které si během oslav našich 11. narozenin pořídíte. Jak peníze nabíhají, můžete sledovat tady dole. Loni jsme Zdravotnímu klaunovi poslali 40 000 Kč. Díky, že pomáháte s námi!


ElpidaElpida

Vyber si, kde začneš:










Diskuse k tomuto příspěvku

Podívej se také do sekce časté dotazy.

jméno:  

Požaduji odpověď Bastard.cz
Upozornit na reakce e-mailem