Přihlášení
Registrace

Právě jsme na uvedenou adresu odeslali instrukce pro vytvoření nového hesla k účtu. Jakmile si tedy zvolíš nové heslo, budeš ho moct vyplnit i tady.

E-mail


Heslo

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Přihlášení se bohužel nepovedlo. Heslo nesedí. Pokud jsi ho zapomněl/a, můžeš si ho nechat poslat na e-mail.


Nebo se přihlas přes:
facebook
Zapomenuté heslo?

Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se.
E-mail *

Jméno *

Příjmení *

Heslo *
zobrazit vše

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Zadaný e-mail už je u nás registrovaný
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Registrace se nezdařila.Kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zaslat heslo na e-mail


Chceš poslat na e-mail odkaz ke změně hesla?


E-mail

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zadaný e-mail u nás není registrovaný
Zavřít okno
Poštovné už od 44 Kč

Napiš alespoň tři písmena, ať máme co hledat ;)

Nalezené sekce

Nalezené kategorie

Nalezené potisky

Nalezené zboží

Nenalezen žádný produkt podle zvolených kritérií. Zkus to trochu jinak...

Bastard.cz kompletně v novém!

vystaveno: 10.02.2009 | přečteno: 8451x | komentářů: 14 | přejít na diskusi

Tak je to konečně tady. Po více než dvou letech fungování našeho e-shopu přinášíme obměnu designu a nové funkce. Co vše je nové se pokusíme přiblížit v tomto příspěvku :)

1, Vzhled

Zjednodušili jsme hlavičku, kterou jsme kopletně hodili do "urban" stylu. Rovnež bylo částečně upraveno i logo, do kterého přibyla koncovka ".cz".

vzhled

2, Profily

Ve stylu nového sloganu Be Bastard! vám dáváme možnost ukázat světu jaký jste Bastard. Pokud budete mít zájem, můžete si zřídit profil na adrese profil.bastard.cz/nick a tak ukázat, jaké zboží jste si koupili, co by se vám ještě líbilo a třeba i to, jaké jste poslali návrhy do Hodnocení.

3, Otevřené a top hodnocení

Jelikož jsme zavaleni e-maily s návrhy na nové motivy a nestíháme e-maily vyhodnocovat (za což se zde omlouváme), rozhodli jsme se dát každému grafikovi stejnou šanci na zveřejnění návrhu. Od této chvíle může každý registrovaný uživatel, který má zároveň zřízen i profil, automaticky vkládat své vlastní návrhy. Ty budou ihned zobrazeny v sekci Otevřené hodnocení a pokud tam uspějí, poputují do sekce Top hodnocení. Budeme rádi, pokud se každý den vrátíte a ohodnotíte nové motivy :o).

4, Blog

Abychom Vám mohli být blíže a nechali vás nahlédnout pod pokličku Bastard.cz, zřidili jsme na našem webu nově i blog. Zde vás budeme informovat o novinkách a změnách. Své reakce můžete připojit v diskusi, kterou najdete pod každým příspěvkem blogu. Když bude potřeba, najdete v jednotlivých příspěvcích i anketu.

5, Pro grafiky

Nově byla navýšena odměna za uskutečněný motiv na dvojnásobek - 2 000 Kč. Nově ale musí být každý grafik registrovaný a musí mít vytvořený vlastní profil.

pro grafiky

6, FAQ

Řada dotazů se opakuje neustále dokola, z tohoto důvodu jsme sepsali základní - velmi frekventované otázky a odpověděli na ně. Najdete je v sekci FAQ.

7, Úprava cen

I když fungujeme jen jako internetový obchod, inflace a neustále se zvyšující náklady dostihly i nás. Proto jsme byli nuceni poprvé po dvou letech fungování e-shopu mírně upravit ceny našich produktů. U triček došlo k navýšení ceny o 10 Kč, cena mikin zůstala stejná a u spodního prádla jsme díky novému dodavateli mohli cenu snížit a to o 10 Kč. Od nového roku jsme též museli zvýšit cenu poštovného - k tomu nás bohužel dohnala Česká Pošta, která od nového roku výrazně zdražila své služby. Cena obyčejné zásilky se tak mění z 29 Kč na 39 Kč. Společně s dobírkou tak zaplatíte celkové poštovné při obyčejné zásilce 69 Kč. I tato cena je z naší strany ještě dotována - za poštovné tedy stále platíte méně, než je jeho skutečná výše... Cena poštovného při Obchodním balíku a při platbě převodem se nemění.

8, Lepší fotky

Během týdne dojde k nafocení veškerého zboží. Budete tak mít detailní fotografie, na kterých si budete moci trička a mikiny důkladně prohlédnout.

V souvislosti s tímto balíkem změn vás prosíme o trpělivost, pokud narazíte na něco, co nefunguje. Zároveň by bylo fajn, pokud byste nás o takovýchto problémech informovali například zde - v diskusi pod blogem.

Věříme, že se vám nový kabát Bastard.cz bude líbit a že budete spokojeni s novými funkcemi. Dali jsme si s přestavbou pořádnou práci... :o)





Diskuse k tomuto příspěvku

Podívej se také do sekce časté dotazy.

jméno:  

Požaduji odpověď Bastard.cz
Upozornit na reakce e-mailem
profilové foto M.tuchynová - nepřihlášený/á  | 04.09.2010
+2
Tričko COMA černé barvy, které jsem dnes rozbalila bylo jiné kvality a taktéž látka neodpovídala tričku COMA modré barvy, které jsem od Vás koupila před několika měsíci..Je to škoda, že dvě stejné věci a každé přitom tak rozdílné.
profilové foto Bastard.cz - profil | 04.09.2010
+2
Nebylo to modré tričko s bílým lemem na rukávech a průkrčíku?
profilové foto Anonymní - nepřihlášený/á  | 27.05.2009
+2
Je možné již k objednanému zboží zboží přiobjednat ještě jedno tričko? Objednávala jsem dnes v ranních hodinách a vybrala jsem si ještě jedno tričko.Děkuji
profilové foto Bastard.cz - profil | 27.05.2009
+2
Dobrý den, jestli jste nám poslala číslo objednávky a požadavek na přidání trička, pak ano. Ale v e-mailu bohužel nic nevidím a zítra už bude objednávka odeslána...
profilové foto Zuzie - přihlášený/á  | 27.05.2009
+2
Prosím mám dotaz. Když odešlete balík českou poštou na pobočce zůstává 14 dní jako každý jiný balík?Děkuji.
profilové foto Bastard.cz - profil | 27.05.2009
+2
Dobrý den, pokud se jedná o obyčejný balík - ano 14 dnů. Obchodní balík jen 7 dnů.
profilové foto Anonymní - nepřihlášený/á  | 27.04.2009
+2
chci se zeptat,proč třeba ve spodním prádle pro dámy jsou jen tanga a ne třeba boxerkové kalhotky nebo tpd...bylo by super zařadit něco více..
profilové foto Bastard.cz - profil | 27.04.2009
+2
Boxerkové kalhotky se snažíme sehnat, bohužel jsou docela drahé, snažíme se sehnat levnější, aby byla cena přijatelná, ale zatím se nedaří :(
profilové foto mtz - nepřihlášený/á  | 19.02.2009
+2
Super! Jen tak dál...
profilové foto sodovčička - nepřihlášený/á  | 14.02.2009
+2
hele nechcete udělat nějaký další tryka???
profilové foto dufkiiicz - nepřihlášený/á | 15.02.2009
+2
Souhlasím, ale já bych radši trIka místo trYk ;-)
profilové foto adam - nepřihlášený/á  | 12.02.2009
+1
asi hodne inspirace metalshopem,co?:)
profilové foto webmaster - profil | 12.02.2009
+2
Asi inspirace obecne trendem a pojmem "komunitni server", nemyslis?
profilové foto Martin Jindra - nepřihlášený/á | 12.02.2009
+2
Pokud něco funguje, tak přeci není problém se inspirovat. Všechny novinky byly vytvořeny pro vás - pro uživatele. Pokud budete mít chuť, můžete si profil taky zřídit, podmínkou to není...