Přihlášení
Registrace

Právě jsme na uvedenou adresu odeslali instrukce pro vytvoření nového hesla k účtu. Jakmile si tedy zvolíš nové heslo, budeš ho moct vyplnit i tady.

E-mail


Heslo

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Přihlášení se bohužel nepovedlo. Heslo nesedí. Pokud jsi ho zapomněl/a, můžeš si ho nechat poslat na e-mail.


Nebo se přihlas přes:
facebook
Zapomenuté heslo?

Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se.
E-mail *

Jméno *

Příjmení *

Heslo *
zobrazit vše

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Zadaný e-mail už je u nás registrovaný
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Registrace se nezdařila.Kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zaslat heslo na e-mail


Chceš poslat na e-mail odkaz ke změně hesla?


E-mail

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zadaný e-mail u nás není registrovaný
Zavřít okno
Poštovné už od 44 Kč

Napiš alespoň tři písmena, ať máme co hledat ;)

Nalezené sekce

Nalezené kategorie

Nalezené potisky

Nalezené zboží

Nenalezen žádný produkt podle zvolených kritérií. Zkus to trochu jinak...

Školáci v Africe už mají své batůžky od Bastard.cz

vystaveno: 10.10.2011 | přečteno: 8801x | komentářů: 23 | přejít na diskusi

Česká neziskovka SIRIRI, jejíž hlavní úsilí je směřováno na podporu obyvatel Středoafrické republiky, jedné z nejchudších zemí světa, dokončila dlouhodobý projekt stavby školy ve městě Bozoum. Aby noví školáci měli v čem nosit učebnice, poslali jsme jim se začátkem nového školního roku přes 200 batůžků.

Před pár dny nově otevřená škola v Bozoum je jedinou školou druhého stupně v regionu velkém jako Morava. Neziskovce SIRIRI se spolu s dary svých přispěvovatelů podařilo postavit dvě zcela nové budovy s několika třídami a se zázemím pro učitelský sbor. Navíc se zavázala, že po dobu následujících pěti let se postará o provoz celé školy, který je vyčíslen na zhruba 400 tisíc korun ročně.

A protože studenti nosí, i když sice jenom jednu nebo dvě, učebnice v ruce nebo v papírových taškách, rozhodli jsme se zaplatit výrobu jednoduchých oranžových batůžků, na kterých je vytištěno logo školy, SIRIRI a naše. Jak je vidět z následujících fotografiích, batůžky se líbily. A to samozřejmě těší i nás :)

Pokud se o činnosti neziskovky SIRIRI chcete dozvědět víc, podívejte se na jejich stránky anebo na jejich Facebook. A nebojte se na cokoliv zeptat. Většinu členů známe osobně a můžeme garantovat, že svoji práci dělají poctivě a s nadšením ;)

PS: Víte, že stačí 81 Kč na zaplacení jídla jednomu sirotkovi na celý měsíc? Přispět můžete jednoduše SMSkou.

Batůžky pro školáky ve Středoafrické republice Batůžky pro školáky ve Středoafrické republice Batůžky pro školáky ve Středoafrické republice Batůžky pro školáky ve Středoafrické republice Batůžky pro školáky ve Středoafrické republice Nově postavená škola neziskovkou SIRIRI ve Středoafrické republice Nově postavená škola neziskovkou SIRIRI ve Středoafrické republice





Diskuse k tomuto příspěvku

Podívej se také do sekce časté dotazy.

jméno:  

Požaduji odpověď Bastard.cz
Upozornit na reakce e-mailem
profilové foto Barča - nepřihlášený/á  | 25.11.2011
+5
I já se přidávám k "diskuzi". Musím uznat, že nápad je to perfektní a pro ty rejpaly, kterých tu bohužel není málo.... "Nechtěl bych chodit s npisem bastard na zádech?" .... tak já vám nevim, když se kouknu na fotky, tak mi ten nápis připadá dokonce i vcelku malý. A když ještě hlouběji zapřemýšlím, tak nechápu, co tedy děláte na této stránce a pokud něco kupujete, jakože zajisté, tak chodit s tričkem, kde je na lístečku bastard..to je vhodné? BOže můj, je to dokonalý a šlechetný nápad, čin, úžasné! kdybych měla prostředky jako máte vy, Bastard.cz, neváhala bych a také něčím přispěla. Bohužel obyčejný průměrný občan naší země si to dovolit nemůže :( Vám tedy i za mne velké díky za vaší ochotu !! Rozhodně perfektní! :))))
profilové foto Lucie - profil | 23.11.2011
+4
Milý Bastarde s celým Vaším kolektivem, obdivuji Vás a moc mě tato zpráva potěšila a zahřála u srdce. Jsem ráda, že se ještě najde někdo, kdo nezištně pomáhá a rozdává radost tam, kde je jí zapotřebí. Děti musely být určitě šťastné. Na trapné komentáře, které jsem zde četla, raději nereaguju, lidé co je tu píší se schovávají za své ubohé přízemní názory, no comment. A Vám velký dík! :o) Lucie
profilové foto Bastard.cz - profil | 23.11.2011
+2
Díky za milá slova, Lucko ;) Děti byly opravdu rády, dokonce pochopily i náš název a dost se při tom smály :)
profilové foto Alokinis - nepřihlášený/á  | 15.11.2011
+9
Zajímalo by mě, co pro tyhle děti udělali ti, co tady kritizují provedení batůžků či potisk. Myslím si, že zrovna tyhle děti si takových dárkl hodně váží a nehledají mouchy tam, kde nejsou, nehledě na to, že i když učebnic mají pár, pořád lepší nosit je na zádech než v rukou. Jednoznačně palec nahoru!!!
profilové foto rukka - přihlášený/á  | 18.11.2011
+3
Jestli to myslíš na mě, tak pro tyto konkrétní děti jsem já udělal to, že jsem nakoupil u Bastarda. I přesto mám svůj názor, tyto tašky na záda jsou hrůza!!
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á | 23.11.2011
+2
na jednu stranu musím souhlasit, že tyhle batuzky sou des, mela jsem jich nekolik jako mala a jeste ted si moc dobre pamatuju jak neprijemně a otravne se ty provazky zařezávaly do ramen když tam člověk měl trochu víc věcí, na druhou stranu by se jistě v této cenouvé relaci dala najít jiná lepší alternativa ;)
profilové foto Bastard.cz - profil | 23.11.2011
+2
Jaká, prosím, alternativa? Hledali jsme a nenašli. Připomínáme, že školáci nosí maximálně 2 učebnice a že jsme batůžky vybírali spolu s neziskovkou Siriri, které v dané oblasti působí a ví, jak to tam chodí...

Velké aktovky by se vůbec do Afriky nedaly klasickou leteckou linkou dovést. Naše batůžky se vešly do jednoho většího kufru.
profilové foto rukka - nepřihlášený/á  | 14.11.2011
-4
Tak to je vrchol trapnosti. Nápad dobrý, ale provedení - hrůza. Podle mě nejlevnější schit, co se dal sehnat a s nápisem BASTARD chodit na zádech??? to snad může zrealizovat jenom čech
profilové foto Nikol - nepřihlášený/á | 22.11.2011
+3
Jako vazne? :D Nahore v clanku je napsano, ze Bastard zaplatil vyrobu jednoduchych batuzku!!! A ne vystuzenych, znackovych batohu pro lepsi pohodli v extremnich podminkach!!:D Boze vrchol trapnosti jsou slova, ktera si clovek musi precist pod cimkoli dobrym o co se snazi druzi... A rozhodne na ten jeden sesit a ucebnici s obycejnou tuzkou, takovy batuzek pomuze a co je dulezitejsi, potesi ty deti! Nevim jestli jsi nekdy treba jen zkusil nakoupit kancelarske potreby a odnesl to do detskeho domova. Tam by jsi videl radost v ocich. A ani si asi neumim predstavit radost deti, kdyz dostaly tohle!!! Kdyz k tomu nemas pozitivni komentar, tak radsi se nevyjadruj, protoze tohle je opravdu nechutne!!!
profilové foto BoNie - profil | 25.10.2011
+3
super nápad, ale musí se jim dost nepohodlně nosit tedy :(
profilové foto Ladule - profil | 23.10.2011
+2
Super ;)
profilové foto Fekki - profil | 19.10.2011
+3
No bomba, teď 200 černoušků každé ráno běží do nové školy s nápisem BASTARD na zádech. (Omlouvám se, jestli jsem někoho urazil, prostě mi to nedalo xD)
profilové foto Bastard.cz - profil | 19.10.2011
+3
Bastard.cz ;)
profilové foto kačes - nepřihlášený/á  | 19.10.2011
+6
ježíšš to je strašně supr!!!!! máte u mě palec nahoru :-)
profilové foto fudin - nepřihlášený/á  | 18.10.2011
+5
Znám ty, kteří tento projekt připravovali a jejich neziskovku SIRIRI. je to úžasná věc, skvělí lidé, hodni obdivu !
profilové foto Sketched4Fun - profil | 15.10.2011
+2
Skvělá věc! (:
1  |  2