Zavřít okno

Přihlášení









Zapomenuté heslo?   

Registrace






nebo

Přihlásit se přes Facebook
Poštovné už od 39 Kč
Dárky k objednávkám
Všechno skladem
Dodání do druhého dne
Přejít na slovenské stránky Bastard.sk
Česká verze Bastard.cz
info@bastard.cz    773 445 613

Předchozí
art army
Následující
Spider-kmen

opékání buřtů

„Obyčejné opékání buřtů s výjimkou toho že se neopékají na ohni,ale na temelínských věžích.“

Detail návrhu opékání buřtů
Skóre
2.91176


Konečné hodnocení

10
8
7
6
5
4
3
2
1

Autor

autor kuny,

návrhů celkem: 41
realizovaných návrhů: 1
člen Bastard.cz: 2000 dnů


opékání buřtů

  • vystaveno: 03.12.2011
  • hodnoceno: 34 krát
  • komentářů: 3
  • koupilo by: 0 lidí
konečné hodnocení: 2.91176

Sdílení

Sdílet na Facebooku




Požádej své přátelé na Facebooku, ať taky hlasují pro tento návrh




Diskuse k tomuto návrhu

Podívej se také do sekce časté dotazy.

jméno:  

Požaduji odpověď Bastard.cz
Upozornit na reakce e-mailem
profilové foto shape - profil | 11.12.2011
0
proto se tomuto způsobu vaření budeme věnovat v tomto článku.. :D to je asi z : Vaření.cz ...
profilové foto kuny - profil | 08.12.2011
0
VAŘÍME V PÁŘE
Umění každého kuchaře je více či méně závislé na vybavení kuchyně a na způsobu přípravy pokrmů. Většinu receptů, nebo samotných surovin můžeme připravovat hned několika způsoby. Například buřty lze péct na pánvi, na ohni, na grilu a nebo v páře. Ale věřte nebo ne, nejzdravější a nejchutnější jídlo plné vlastní šťávy a bez karcinogenních látek získáme pouze vařením v páře. Proto se tomuto způsobu vaření budeme věnovat v tomto článku. :)
profilové foto shape - profil | 06.12.2011
0
mna by len zaujimalo.. ako sa dá opekať na pare?