Přihlášení
Registrace

Právě jsme na uvedenou adresu odeslali instrukce pro vytvoření nového hesla k účtu. Jakmile si tedy zvolíš nové heslo, budeš ho moct vyplnit i tady.

E-mail


Heslo

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Přihlášení se bohužel nepovedlo. Heslo nesedí. Pokud jsi ho zapomněl/a, můžeš si ho nechat poslat na e-mail.


Nebo se přihlas přes:
facebook
Zapomenuté heslo?

Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se.
E-mail *

Jméno *

Příjmení *

Heslo *
zobrazit vše

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Zadaný e-mail už je u nás registrovaný
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Registrace se nezdařila.Kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zaslat heslo na e-mail


Chceš poslat na e-mail odkaz ke změně hesla?


E-mail

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zadaný e-mail u nás není registrovaný
Zavřít okno
Poštovné už od 44 Kč

Napiš alespoň tři písmena, ať máme co hledat ;)

Nalezené sekce

Nalezené kategorie

Nalezené potisky

Nalezené zboží

Nenalezen žádný produkt podle zvolených kritérií. Zkus to trochu jinak...

Fórum: Vše ostatní

Místo pro další věci, co máš na srdci :o)

Podívej se také do sekce časté dotazy.

jméno:  

Požaduji odpověď Bastard.cz
Upozornit na reakce e-mailem
profilové foto Daria - přihlášený/á  | 27.10.2009
0
Dobrý den, 22.10. jsem dostala mail, že jste odeslali triko a mám ho očekávat do tří dnů, nicméně na poště nic a tady vidím stav Neexpedováno, to mě trochu mate. Můžete mi, prosím, říci, jak to tedy je?
profilové foto Daria - přihlášený/á  | 27.10.2009
0
č.8195220749
profilové foto Bastard.cz - profil | 28.10.2009
0
Dobrý den,

bohužel žádnou platbu s VS 8195220749 na našem účtu do dnešního dne neevidujeme. Byly peníze skutečně odeslány a na náš účet? Prosím o info na info@bastard.cz, kdy a ze kterého účtu jste peníze zasílala, pokusíme se platbu dohledat, ale jak říkám, podle VS 8195220749 tu bohužel nic nemáme...
profilové foto kobra - přihlášený/á  | 26.10.2009
0
Dobrý den,před týdnem 19.10. jsem platila převodem mikinu
Team Work objednávka č. 1386720790. Sleduji stále stav objednávky a je neexpedována.Nastal nějaký problém? Děkuji
profilové foto Bastard.cz - profil | 27.10.2009
0
Dobrý den, Vaše objednávka byla v pořádku zaplacena a odeslána, čekalo se na připsání peněz na náš účet. Děkujeme za pochopení.
profilové foto Sketched4Fun - profil | 25.10.2009
0
Nedávno tu byl jeden navrh s dalsi tematikou cerny ovce ... uz sice neni v hodnoceni, ale jen tak mezi nami... "autor" nebyl zas az takovej svatousek ;) http://www.fotosearch.com/IMP204/rak100355/ .
profilové foto  - nepřihlášený/á | 25.10.2009
0
http://www.bastard.cz/hlasovani/cerna-ovecka-1599/
profilové foto Sketched4Fun - profil | 25.10.2009
0
Diky moc :))) ... aspon to mam kam poslat :)))
profilové foto RAX - profil | 24.10.2009
0
Zdravím Bastardíci, Chtěl bych se pouze zeptat, protože mi to dost vrtá hlavou, jestli nemáte v plánu zvýšit cenu za návrhy, nemyslím nějak rapidně, jen penize adekvatní naší práci. Nechci na vás nijak utočit ale podle mého názoru, se vam poslednimy varkami velice zvýšily obraty a tím pádem si můžete dovolit přijímat hroznou spoustu nových motivů. A tak mi příjde, že nakupujete od autorů pod cenou. Vemte si, že mi vidímě tento kvalitni E-shop, chceme vám přispět návrhem a trochu si vydělat, ale pak přijde otázka zda stojí za to prodat svuj napad za 2000 ke kteremu mame vlastně i sami nějaký citový vztah. Trošku mě deprimuje jak navrhy odkupujete čím dál ve větším, díky tak nizke ceně, a pak mi přijde že si jich až tak nevážíte, když je máte teměř zadarmo, nebot se vam to vyplatí mnohokrát... Jen mi chvilkami přijde že z nas trochu děláte blbce, ale rád bych slyšel váš názor. Děkuji
profilové foto inmax - profil | 24.10.2009
0
musím souhlasit s Raxem.. navíc myslím, že kvalita návrhů se stále zlepšuje, jsou propracovanější, tím pádem jejich výroba zabere více času a jak všichni víme, čas jsou peníze.
Bylo by dobré tedy toto zvážit, co se týká odměny, pokud vám nejdou přes peněženku jednorázové odměny, bylo by možná bylo dobré dát topgrafiků nějaké výhody.. ať už třeba slevy na svá trika a nebo vyplácet malou odměnu z každého prodaného kusu.
Neberte to jako nějakou vyčůranost, ale když vidim zájem o mou Ostravačku, je mi docela líto vám ji prodat za směšné 2000 a dát vám tak veškerá práva na nakládání s tímto motivem. Myslím že odměňovat za každý prodaný kus je férové pro obě strany.
profilové foto  - nepřihlášený/á | 24.10.2009
0
Tak jim ta prava nedavej, ne? Obracene by oni mohli chtit, abys jim nejak odcinil to, ze tvuj motiv zde vystavili. Bez navstevnosti webu muzes mit motiv sebelepsi, ale to je tak cely. Jinak mas prd.
profilové foto Eddy_cz - profil | 24.10.2009
0
Také si myslím že se poslední dobou zvedla kvalita návrhů a Bastard je na úrovni. Jsme rád že můžu tvořit pro takový obchod, ale cena se mi také nezdá úměrná. Nejsem lačný po výdělku,.. ale zajímalo by mě, přoč je to zrovna takto nastaveno a nešlo by zavést nějaké procento z prodaných kusů? Děkuji za odpověď
profilové foto inmax - profil | 24.10.2009
0
R: jenže tenhle web není jedinej tohoto druhu na světě, tak by si nás bastard měl vážit, že děláme pro něj.. přece jen ty trika prodává motiv, co je na nich natištěný a né to, že je triko "made in bastard"... je to o vzájemné domluvě a né o "tady máš odměnu, jestli se ti to nelíbí, jdi si jinam".. dnes existuje plno stránek i navštěvovanějších než bastard, kde si můžeš nechat okomentovat svoje návrhy, takže tohle jako nějakou službu neberu. Navíc si myslím, že na tom vydělají dost, takže brát ještě nějaký poplatek za to, že jsme sem ty návrhy dali je holý nesmysl.

já to beru tak, že nynější návrhy jsme sem dali a tím jsem souhlasili se zdejšími pravidly.. ale nikde není napsáno, že sem dáme i své budoucí, pokud to bastard nebude chtít řešit a odbude nás jednou ze svých typických ignorujících odpovědí.
profilové foto Bastard.cz - profil | 24.10.2009
0
Inmaxi - důrazně se ohrazuji se proti formulaci, že vás odbýváme ingorujícími odpověďmi. Na všechny příspěvky se snažíme reagovat věcně a způsobem, který má naši pozici vysvětlit a zvlášť na příspěvky Vašeho a Raxova typu - na ty reaguji osobně!

Michal Javorka, jednatel
Bastard.cz
profilové foto Bastard.cz - profil | 24.10.2009
0
Odpovědi na otázky Raxova a Inmaxova typu jsou pouze v mé kompetenci - bohužel v tuto chvíli musím mimo internet, proto zde rozsáhlá odpověď na Vaše připomínky bude až zítra. Doufám, že to vzhledem k probíhajícímu víkendu pochopíte.

Michal Javorka, jednatel
Bastard.cz
profilové foto inmax - profil | 24.10.2009
0
já samozřejmě nevím, kolik lidí pod profilem bastard.cz píše ani kdo co má v kompetenci.. nevím čím myslíte ty "příspěvky vašeho a raxova typu", jestli jde o to moje "proč ta holka tak divně kouká?", tak to jsem fakt nemyslel :) mi spíš jde o otázky ohledně úpravy návrhů, už párkrát jsem se odpovědi nedočkal a o spolupráci na konečném řešení návrhu s vašimi grafiky ani řeč být nemůže.. tahle "komunikace" by šla značně vylepšit.. to jsem označil za ignoraci, pokud vás to pobouřilo.. jsem rád.
profilové foto Bastard.cz - profil | 24.10.2009
0
těmi příspěvky byly myšleny ty dva, které jsou v úvodu tohoto vlákna a ke kterým byl poté připojen Váš dovětek s ignorujícím odpověďmi, na který jsem reagoval. Vaši spokojenost s naším pobouřením nad Vašimi příspěvky vyřídím dál. Na odpovědi ohledně úprav motivů se zeptám a nechám si dohledat na co Vám nebylo odpovězeno. Teď už opravdu nashledanou

Michal Javorka, jednatel
www.bastard.cz
profilové foto inmax - profil | 24.10.2009
0
nic hledat nemusíte, není to nic smrtelně důležitého :) Jde mi hlavně o situaci, kdy jsem vám zaslal návrh "myš ve výstřihu", vy jste ho upravili a bez dalších mých kontrol jste mi ho poslali jako konečný i se smlouvou.. takže výsledkem je myš se skřípnutým ocasem a přitom stačilo jen poslat jeden kontrolní mail.. toť moje rada, přeji příjemný zbytek soboty :)
profilové foto Rax - nepřihlášený/á | 24.10.2009
0
Musím uznat, že Inmax ma v tomto pravdu, i tenkrat u navrhu "stavka" jste ho cely překopali a vysledek sem viděl až ve smlouvě, bit je lepší,chtel bych prosim hlasit kazdou sebemenši změnu kterou udělate u jakehokoliv meho návrhu
profilové foto Eddy_cz - profil | 24.10.2009
0
Také bych uvítal spolupráci až do konečné fáze. Byl jsem docela překvapen, když sem na Facebooku viděl foto konečné verze "žabky". Oceňuji Váš zájem situaci řešit a věřím že to povede k oboustranné spokojenosti.
profilové foto Bastard.cz - profil | 25.10.2009
0
Dobrý den Raxi a Inmaxi ( v tomto odstavci odpovídám oběma najednou, věřím, že poznáte, komu je která věta určena..),
budu se snažit odpovídat na vše popořádku, snad nic nevynechám... Zvyšovat odměny za grafické návrhy v plánu nemáme. Zvýšení proběhlo v nedávné době z 1000 na 2000 Kč + tričko. Toto navýšení je pro nás již na hranici únosnosti. Vy zde stále vidíte 2000 Kč + tričko proti počtu „prodaných“ kusů. Prodaných je v uvozovkách schválně. Nemáte a ani nebudete mít k dispozici údaje o prodejnosti různých motivů, to si s dovolením necháme pro sebe, nicméně znovu opakuji, že ani v nejmenším se prodej Vašich nebo Inmaxových (nebo kohokoliv jiného) motivů těmto číslům nepřibližuje. Nyní si vezměte náklady, které jsou s prodejem spojeny – zaměstnanci, sklady, trička, potisk, reklama, daně, správa eshopu atd.. Samozřejmě vám nebudu rozepisovat jednotlivé položky – už takto vám sděluji informace ryze interní, ale nevím jak jinak Vám vysvětlit, že z vás opravdu neděláme blbce a odměna za motiv je adekvátní. Vy si myslíte, že prodáváme trička po tisících od motivu? Nikoliv... Neseme riziko, že motiv nebude prodávaný (znovu opakuji, že „koupilo by“ a realita je jiná). Neseme tedy riziko, že se nám motiv ani nezaplatí (licenční smlouva, trička, potisk..) a zůstane nám ležet na skladě – máme motivy, které si nedokázaly vydělat ani na pokrytí nákladů, natož generovat nějaký zisk a naopak máme motivy úspěšné, které poté platí náklady na ty ztrátové... Rizik je samozřejmě více, bylo by to spíše na chat než na forum :)

Váš názor, že se nám posledními várkami velice zvýšily obraty, je mylný. Obraty jsou srovnatelné (opět interní informace) s minulým rokem s přihlédnutím k povědomí, stáří a kvalitě marketingu našeho e-shopu. Zcela bezpečně mohu vyvrátit jakýkoliv skokový nárůst prodeje díky Vašim (nepopírám, že dobrým) návrhům. Rovněž si tedy dovolím vyvrátit Vaši tezi, že díky vašim (obecně, nemyslím přímo Vás) návrhům (a vyšším obratům...) si můžeme dovolit „přijímat hroznou spoustu nových motivů“. Přijímání většího počtu nových motivů je zapříčiněno změnou strategie firmy Bastard.cz s.r.o. Po zralé úvaze jsme se rozhodli stahovat staré motivy z prodeje (již je jen doprodat a nedělat nové) a nahrazovat je jinými. Proto jsme dříve tiskli méně motivů, i když bylo z čeho vybírat – není možné mít trvale skladem 100+ motivů.... Když se budou staré motivy stahovat z prodeje a počet motivů tak zůstane na stejné úrovni, je možné tisknout více nových motivů. Chceme motivy častěji obměňovat tak, aby měl každý možnost mít originální kus oblečení.. Je zajímavé, že na začátku naší spolupráce Vám odměna připadala přiměřená. Nevím, jak jste přišel na to, že z vás děláme blbce. Jestli je to díky „koupilo by“, pak už k tomu nemám co dodat - popsal jsem to výše. My vám samozřejmě děkujeme, že nám chcete přispět návrhem. Bohužel Vám zmíněné poděkování ve formě 2000 Kč a tričko zjevně nestačí. Jestliže jste si jist, že na Vás tak rýžujeme, je tu volný trh, každý má stejnou šanci. Rádi Vás uvítáme mezi konkurencí. Zkuste si na vlastní kůži, jaké to je. Zkuste roky budovat značku, návštěvnost a pověst e-shopu. Pak uvidíte všechna čísla... Byla by to zřejmě nejlepší odpověď na všechny Vaše otázky, neberte to prosím jako ironii, myslím to vážně... Jak jsem naznačil v úvodu odpovědi – zvyšování odměn neplánujeme, ale rád bych slyšel Váš názor na to, co je „cena za návrh adekvátní Vaší práci“. Nezlobte se na mě – jste dobří grafici, máme vás rádi, ale vydírat se nenecháme.

Pro Inmaxe:
Ano, čas jsou peníze, jsem si toho dobře vědom /// I Vás bych se rád zeptal na podrobnosti Vašich požadavků, tzn. jakou byste si představoval slevu na naše produkty, případně jaká je Vaše představa o provizích z prodeje /// Vy se na mě také nezlobte, ale co jiného, než vyčůranost, mám vidět ve Vašem příspěvku o Ostravačce? Pošlete nám návrh za jasně daných podmínek a když vidíte „zájem“ o něj, tak se zdráháte dát nám na něj práva? Takže kdyby byl motiv neprodávaný, měli bychom požadovat odměnu po autorovi zpět, protože se jeho motiv neprodává? Tohle mi přijde směšné a nikoliv pevně daná suma 2000 Kč, o které všichni dopředu ví...

Pro Eddy_cz
Myslím, že na Vaše otázky už jsem odpověděl v příspěvku pro Inmaxe a Raxe. Nicméně i Vás poprosím o konkretizaci požadavků, jaké by dle Vás mělo být odměňování za motiv...

Pro Inmaxe (druhý príspěvek)
Samozřejmě, že nejsme jediný web na světě, ale troufám si tvrdit, že v ČR patříme ke špičce. Věřte, že si Vás i ostatních grafiků (pokud nedělají kopírky :)) vážíme, a jsme rádi, že „děláte“ pro nás. Ovšem jak jsem již psal výše – vydírat se nenecháme. /// Ano, tričko prodává motiv, ale dovolím si oponovat, v případě Bastardu to je již i značka, i když motiv je a vždy bude důležitější /// Ano, je to o vzájemné domluvě – my jsme se s Vámi domluvili, že za sjednanou odměnu budeme tisknout Váš motiv a Vy s tím souhlasíte... /// Vaši dedukci, že na tom vyděláváme dost, ponechám s dovolením bez komentáře, snad Vám postačí co jsem napsal Raxovi výše... /// Ano do budoucna Vás nikdo nemůže a nebude nutit dávat sem do hodnocení další návrhy. Pokud se rozhodnete s námi dále nespolupracovat, bude nám to líto, ale rozhodnutí je samozřejmě čistě na Vás.

Co se týká změn u návrhů – ano, v tomto je chyba na naší straně, v budoucnu budou finální návrhy zasílány nejdříve mejlem a nikoliv až k licenční smlouvě. Omlouváme se...

Samozřejmě stojíme o všechny dobré grafiky a stojíme i o řešení problémů, které se naskytnou... Tato odpověď toho budiž důkazem...

Prosím všechny zúčastněné této diskuse, aby mi své představy o adekvátní ceně za práci poslali e-mailem na info@bastard.cz a nepsali je sem do diskuse. Toto jsou věci, které se mají řešit e-mailem a nikoliv na diskusním fóru...

Děkuji

Michal Javorka, jednatel
Bastard.cz s.r.o.
profilové foto inmax - profil | 24.10.2009
0
Co udělat podobnou anketu jako byla nedávno o nejoblíbenějšího TOP grafika, ale tentokrát o nejoblíbenější barvu trika? Jako je mi jasny, že to vyhraje černá, ale zajímalo by mě pořadí dalších barev. :)

By mi to třeba pomohlo v budoucnu s rozhodováním na jakou barvu trika návrh dát... bo mě teď pár lidí kamenuje, že by Ostravačka měla být na oranžovym triku :)
profilové foto Dezik - nepřihlášený/á  | 23.10.2009
0
prosím Vás proč nejde Michael Jackson alá kostra do top hodnocení?
profilové foto inmax - profil | 23.10.2009
0
protože má ze 120 hodnocení pouze 44 zájemců a docela nízký průměr :)
profilové foto Lucky_Looser - profil | 21.10.2009
0
Dobrý den, je mozne aby se nekdy v budoucnu realizoval tisk motivu z kategorie nerealizovanych? nikde jsem to nenasel a pokud to tady nekde je tak se omlouvam...

Myslim ze byste mohli u nekterych zajimavych motivu znovu otevrit hlasovani...;)
profilové foto inmax - profil | 21.10.2009
0
a cenu za nejhloupější dotaz získává... Lucky_Loooseeeer (tlesk, tlesk, tlesk, tlesk) :)
profilové foto RAX - profil | 21.10.2009
0
Proč ti to přijde jako nejhloupější dotaz? =P mě přijde normální, abstinenta taky nechteli tisknout, dal jsem ho sem znovu a vzali ho tak co řešíš?
profilové foto Bastard.cz - profil | 24.10.2009
0
Dobrý den, do budoucna je možné, že se rozhodneme pro jeden návrh z nerealizovaných - formou ankety nebo jinou, ale zatím jsme o tom neuvažovali, v brzké době tedy určitě ne.
profilové foto Rammsteinka - nepřihlášený/á  | 21.10.2009
0
Myslím že tohleto někde máte v prodeji, tohle je malinko jiný, aly smysl stejný (na Bastardu jako Rammsteinka) - (nevim kam jinam napsat)
http://halbot.haluze.sk/?id=3954

(mimochodem, nefunguje mi přihlášení, nedávno {týden až dva týdny zpět} jsem se přihlašovala a bez problémů, teď mi to ani nejde)
profilové foto webmaster - profil | 21.10.2009
0
Toto triko zde jiz bylo reseno nekolikrat, napriklad zde: http://www.bastard.cz/damska-tricka/veverky-damske-tricko-23/?pg=1#p5850

Co se problemu s prihlasenim tyce - zkuste smazat cookies. Doslo k drobnym bezpecnostnim zmenam v prihlasovani a je mozne, ze zbytkove cookies u uzivatelu zazlobi. Pokud to nepomuze, zkuste jiny prohlizec.
profilové foto rammsteinka - profil | 21.10.2009
0
Děkuju, ty cookies pomohly, už to funguje

to že se to tu řešilo nevim, za to se omlouvám, jen jsem to našla...
profilové foto Anonymní - nepřihlášený/á  | 20.10.2009
0
Dobrý den, zjistím nějak svůj login, když jsem ho -tele- zapomněla. Děkuji
profilové foto webmaster - profil | 20.10.2009
0
Dobry den,
poslete na email info@bastard.cz Vase jmeno. Pokud mozno zpravu zaslete z emailu, ktery jste pouzila pri registraci.
profilové foto Anonymní - nepřihlášený/á | 20.10.2009
0
Stalo se, děkuji.
profilové foto Garykiller - nepřihlášený/á  | 18.10.2009
0
Zdravim vas, vase sidliste firmy je v Karlovych Varech? je mozny osobni odber? dekuji
profilové foto Bastard.cz - profil | 18.10.2009
0
Osobní odběr není bohužel možný, v Karlových Varech je pouze účetní sídlo firmy.
profilové foto Fífa - nepřihlášený/á  | 18.10.2009
0
Zdravím, konečně jsem si po dlouhé době u vás vybrala tričko, chtěla bych zaslat fotku na slevový kupon a pak objednat tričko. Ale mám problém s přihlášením. Přihlásí mě to, a když na něco kliknu hned mě to zase odhlásí, co s tim? :)
profilové foto webmaster - profil | 18.10.2009
0
Mate v prohlizeci zakazane cookies. Povolte je a pak Vam prihlaseni vydrzi.
profilové foto Bastard.cz - profil | 15.10.2009
0
Zdravím, prosím vás bude ještě v prodeji ta mikina Dnb - stím zajíčkem? Diky
profilové foto Bastard.cz - profil | 16.10.2009
0
Ano, zhruba na začátku listopadu by měla být opět skladem.
profilové foto yayenka - nepřihlášený/á  | 14.10.2009
0
Děkuji. Konečně si objednám ty super trička :-)
profilové foto yayenka - nepřihlášený/á  | 14.10.2009
0
Dobrý den, mám problém s přihlášením a registrací. Vyplňovala jsem ten formulář snad 30x a vždy mi to hlásí nějakou chybu.
profilové foto Bastard.cz - profil | 14.10.2009
0
Dobrý den, ano, problém byl na naší straně. Nicméně už jsme jej vyřešili a můžete se bez problému zaregistrovat. Za komplikace se omlouváme.
profilové foto webmaster - profil | 14.10.2009
0
Sypu si popel na hlavu. Uz jsem zasypanej az po krk.
profilové foto Starter - nepřihlášený/á  | 13.10.2009
0
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli by bylo možno natisknout potisk "Abstinent" také na mikinu.
profilové foto Bastard.cz - profil | 13.10.2009
0
Individuální výroba není možná (viz FAQ). Nicméně je možné, že v budoucnu se tento motiv objeví i na mikině.
profilové foto RAX - profil | 12.10.2009
0
Takže, Dnes jsem si vyzvednul všechny trička barva je perfektni i potisk, dokonce i ta barva u toho toaletáku se mi líbí, ze 4 nálepek 1 R.I.P Tatkovi se nelibilo kam jsem ji nalepil, ale zbylé 3 se mají dobře, ale děkuji za ně stejně jako minule, doufám že kvuli nim nemáte nějakou větší finanční ztrátu =D
profilové foto Fifa.21 - přihlášený/á  | 12.10.2009
0
Též se musím přidat barva i potisk paráda ve skutečnosti 100% lepší
profilové foto cůla - přihlášený/á  | 12.10.2009
0
Dobrý den chtěla bych se zeptat, jestli je možná výměna velikostí triček. Když si objednám "M" a ono mi bude malé tak jestli by šlo vyměnit za "L". Děkuji Cůla
profilové foto Bastard.cz - profil | 12.10.2009
0
Ano, to není problém.
profilové foto Coma? - nepřihlášený/á  | 11.10.2009
0
Nepřehání te to už s tím...? Všichní víme , že je to obšlehnuté z Pražských obchodů
profilové foto RAX - profil | 11.10.2009
0
V Praze nestojí nic za obšlehnutí =D
profilové foto Bastard.cz - profil | 11.10.2009
0
Nepřeháníme. Z čeho usuzujete, že to co je v kamenném a navíc pražském (s malým p) obchodě tu muselo být jako první?
profilové foto Charlie - nepřihlášený/á  | 11.10.2009
0
Dobry den, chci se zeptat jestli tricko Svetluska (http://www.bastard.cz/damska-tricka/svetluska-damske-tricko-195) lze normalne prat a jak je udelano to ze 'usporka' sviti ve tme. dekuji
profilové foto Bastard.cz - profil | 11.10.2009
0
Ano, tričko Světluška perte zcela normálně - naruby na 30°C. Jedná se o speciální fosforovou barvu.
profilové foto Charlie - nepřihlášený/á | 11.10.2009
0
dekuji. velice pozitivni zprava :)(mozna to k tricku napsat prtz si myslim ze nejsem jedina koho to napadlo)
profilové foto willyvalo - přihlášený/á  | 10.10.2009
0
miluju vase tricka.... originalni, krasne, vsestranne, jenom tak dal, vzdycky dam penize za to,co si oblecu na sebe a nebude to mit na sobe kazda druha pubertacka....super !
1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12  |  13  |  14  |  15  |  16  |  17  |  18  |  19  |  20  |  21  |  22  |  23  |  24  |  25  |  26  |  27  |  28  |  29  |  30  |  31  |  32  |  33  |  34  |  35  |  36  |  37  |  38  |  39  |  40  |  41  |  42  |  43  |  44  |  45  |  46  |  47  |  48  |  49  |  50  |  51  |  52  |  53  |  54  |  55  |  56  |  57  |  58  |  59  |  60  |  61  |  62  |  63  |  64  |  65  |  66  |  67  |  68  |  69  |  70  |  71  |  72  |  73  |  74