Přihlášení
Registrace

Právě jsme na uvedenou adresu odeslali instrukce pro vytvoření nového hesla k účtu. Jakmile si tedy zvolíš nové heslo, budeš ho moct vyplnit i tady.

E-mail


Heslo

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Přihlášení se bohužel nepovedlo. Heslo nesedí. Pokud jsi ho zapomněl/a, můžeš si ho nechat poslat na e-mail.


Nebo se přihlas přes:
facebook
Zapomenuté heslo?

Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se.
E-mail *

Jméno *

Příjmení *

Heslo *
zobrazit vše

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Zadaný e-mail už je u nás registrovaný
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Registrace se nezdařila.Kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zaslat heslo na e-mail


Chceš poslat na e-mail odkaz ke změně hesla?


E-mail

Nejsou vyplněna všechny údaje
Zadaný e-mail je ve špatném formátu. Zkontroluj ho prosím a zadej znovu.
Naše systémy si myslí, že jsi robot, a proto tě nepustí dál. Pokud jsi člověk, kontaktuj nás prosím a společně to vyřešíme.
Zadaný e-mail u nás není registrovaný
Zavřít okno
Poštovné už od 44 Kč

Napiš alespoň tři písmena, ať máme co hledat ;)

Nalezené sekce

Nalezené kategorie

Nalezené potisky

Nalezené zboží

Nenalezen žádný produkt podle zvolených kritérií. Zkus to trochu jinak...

Fórum: Vše ostatní

Místo pro další věci, co máš na srdci :o)

Podívej se také do sekce časté dotazy.

jméno:  

Požaduji odpověď Bastard.cz
Upozornit na reakce e-mailem
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á  | 29.01.2012
0
Budete dělat nějakou speciální edici triček na Valentýna? Pokud ano kde bych našla tričko s valentýnskými motivy?
profilové foto Bastard.cz - profil | 30.01.2012
0
Ano, mame specialni tricka uz v prodeji. Jmenuji se Laska az za hrob a najdete je hned na uvodni strance ;)
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á  | 24.01.2012
0
no, tak asi následovně...měla jsem objednávku v hodnotě cca 6 a půl tis. trika stejných velikostí mi přišla každá s jinými rozměry (to samé i u mikin min. o velikost) a v jedné mikině byla pod kapucí díra, bojím se toho, co se stane po vyprání. Tento obchod mě VELMI zklamal!!!
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á | 25.01.2012
0
No tak to byste měla spíš reklamovat než prát ne? :)
profilové foto Bastard.cz - profil | 25.01.2012
0
Mikinu urcite neperte a poslete ji na reklamaci. Vratime vam penize. Komplikace nas mrzi. S nestejnymi velikostmi se bohuzel potykaji vsichni vyrobci textilu. Jde o to, ze tricka sijou lide a ne stroje. Proto je i vzhledem k tomu, ze ruzne varky tricek pripadnou na ruzne smeny, casy nebo tovarny mozne, ze trika stejnych velikosti nebudou o nekolik milimetru sedet. V pripadech, kdy to zakaznikum vadi, vracime penize. Takze nam klidne poslete vse zpet. Nicmene v e-mailu, ktery jste nam psala, jste tak rozhorcena nebyla...
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á | 27.01.2012
0
Ano, to jsem nebyla dokud jsem si nevšimla té díry na mikině (není obrovská, ale je to nové zboží - předpokládám)...to, že se trika šijí v jiných směnách je samozřejmé, ale je určitá velikost a ta má určitý rozměr...vzhledem ke starostem navíc (i finančních) věci nereklamuji...ale nechápu, jak si můžete dovolit do jedné zakázky dát 3 vadné kusy.
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á | 27.01.2012
0
také ještě musím podotknout, že se nejedná o milimetrové rozdíly!
profilové foto Bastard.cz - profil | 30.01.2012
0
Verte, ze vsechny financi starosti navic Vam vynahradime. Bohuzel jsme dirku v mikine neodhalili pri odesilani, a tak se stalo to, ze k Vam dorazil vadny kus. Mrzi nas to. Omlouvame se. Pokud nam ji tedy poslete k reklamaci, odesleme Vam novou mikinu a proplatime Vam i vynalozene postovne.
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á | 30.01.2012
+2
Nějak nemohu pochopit proč paní dokola povídá o vadách, ale odmítá reklamaci....když se stane, že koupím něco s čím nejsem spokojen tak to přece reklamuji,ne? Můžete to vrátit, s největší pravděpodobností dostanete zpět peníze i s poštovným a bude po problému...no komu není rady tomu není pomoci :))
profilové foto Lucifer - profil | 20.01.2012
0
Dobrý, chtěla bych udělat článek o tričkách Bastard. Byly by jste ochotni mi odpovědět na několik otázek?
profilové foto Bastard.cz - profil | 21.01.2012
0
Nejspíše ano ;) Kontaktujte nás raději e-mailem...
profilové foto Sketched4Fun - profil | 14.01.2012
0
Ještě jednou ke contestu "Já a Ty" ... do kdy presne se jeste prijmaji designy? Mam na to rozdelanou celkem velkou práci a asi to jeste par dní potrva, tak abych nahodou nedokoncil a ... neskoncil :D !
profilové foto Bastard.cz - profil | 14.01.2012
0
Tak to vas bohuzel zklameme. Je vybrano... Nemame uz totiz moc casu vzhledem k tomu, ze za mesic je Valentyn a potrebujume, aby se trika chvili prodavala...

Nicmene navrh urcite nahrajte do klasickeho hodnoceni!
profilové foto Sketched4Fun - profil | 15.01.2012
0
Shiiiit :( . Takze ... muzu to nahrat ikdyz se jedna o dva designy na dvě tricka?
profilové foto Bastard.cz - profil | 15.01.2012
0
Ano, klidne. Uvidime, jake to bude...
profilové foto obludaria - profil | 09.01.2012
0
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak funguje slevový kupon?:) Dočetla jsem se že jeho platnost je půl roku ale spíš jak je to s tím když má člověk u sebe kupon a v den objednání slaví narozeniny? to může použít i slevový kupon nebo ho spíše využít na další nakupování :)Děkuji za odpověď jste super shop
profilové foto COLAZERO - profil | 09.01.2012
0
Bohužel se dá použít jenom jeden slevový kupon na objednávku
profilové foto Alitek - profil | 09.01.2012
0
V diskuzi u jednoho trika jsem narazila na to, že jde použít více kupónů v jedné objednávce v případě, že si dotyčný objedná tři trika, může použít tři kupóny. (http://www.bastard.cz/damska-tricka/bezdrat-damske-tricko-480/) Platí to?!?
profilové foto Bastard.cz - profil | 10.01.2012
0
Standardně nejde bohužel použít narozeninovou slevu s dalším slevovým kuponem. Pokud ale uděláte jednu objednávku se slevou k narozeninám a další se slevovým kuponem, my Vám je pak samozřejmě sloučíme, abychom ušetřili na poštovném...
profilové foto Thrill - profil | 05.01.2012
0
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda by se u vás nenašel tento kousek v dámském XL: Wild & Crazy. Jinak jak jsem již psala na FB fan, našla jsem vás teprve před 15 dny a už mám 5 triček a 1 tílko. Jste jako mor! :) Díky!
profilové foto Bastard.cz - profil | 05.01.2012
0
Hezký den, díky za Váš zájem :)

Pokud máte na mysli toto tričko Safari, tak to je bohužel již zcela vyprodané a ani při nedávné inventuře jsme nenašli žádný zatoulaný kus :/
profilové foto Thrill - profil | 05.01.2012
0
Ano, toto. Škoda, ale díky :)
profilové foto obludaria - profil | 04.01.2012
0
Ještě jsem se chtěla zeptat u trička Časovaná bomba je opravdu krasický střih? když se dívám na fota holek, které si ho objednali tak mi přijde že to je ráglánový stříh (ten má holá ramena) pokud jsem to dobře pochopila.kdežto nolmální stříh ten by měl mít na ramenou šev.
profilové foto obludaria - profil | 04.01.2012
0
a u světlušky, respect, panák jsou tedy také opravdu klasické střihy a ne raglové.omlouvám se, že to tak píši ale podle fotek to tak vypadá na rágl. nezlobte se. a děkuji za odpověď
profilové foto Bastard.cz - profil | 04.01.2012
0
Je to tak, že dříve měla trička raglánový střih a nyní mají klasický. Řekli jsme si ale, že by byla škoda smazat kvůli tomu všechny fotky zákaznic. Ty naše oficiální jsme ale upravili.
profilové foto obludaria - profil | 05.01.2012
0
aha takže opravdu tedy časovaná bomba má být klasický střih. neboť mě tedy došel ráglový střih tak proto jsem se ptala.
profilové foto Bastard.cz - profil | 05.01.2012
0
Nejspíše Vám tedy přišlo tričko ještě ze starých zásob (nebyla to velikost M?). Pokud Vám střih nevyhovuje, vyměníme Vám jej za klasický...
profilové foto obludaria - profil | 04.01.2012
0
Jé tak to byla potěšující zpráva pro dnešní den s tím kroucením švů, tak to si k narozeninkám objednám Dragona z kterého nemůžu spustit oči aby mi přibylo do sbírečky. Budu doufat, že nebudu vyjímka které se to stane. Ještě jednou díky že jste tak originální a vyřízení je tak rychlé:) Tričko je super a sedí mi parádně.
profilové foto obludaria - profil | 03.01.2012
0
To mě docela zamrzelo, když už jsem měla vybráno z řady SELF tričko HUNGRY DRAGON v zelené a po zjištění že při vyprání se točí švy mě mrzí. Škoda že u toho typu není jiná gramáž než 165g/m2 a nebo není zahrnuto do řady FUN. Vím, že se nemůže vyhovět všem ale je to docela škoda i když jsou tam velice dobré potisky z řady SELF. Tahle řada je perfektní na denní nošení tak i v létě ale ta gramáž je opravdu nízká. A to jsem měla takovou radost že si Dragona pořídím. I autor trika si zaslouží za výtvor díky .
profilové foto Bastard.cz - profil | 03.01.2012
0
Veroniko, kroucení švů se skutečně nebojte. Nejde o standardní jev, naopak je to věc k relamaci.

Co se týče gramáže, tak obecně je rozmezí kolem 165 považováno spíše za standardní (normal), naopak vysoká gramáž (heavy) je nad 200 a ta nízká (light) kolem 130.
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á  | 02.01.2012
0
Milí Bastardi, bohužel musím konstatovat, byť váš fanoušek, že trika ze sekce SELF mi přijdou z bavlny poněkud nižší gramáže, okraj trika se kroutí a není rovný. To mě u vás docela nepříjemně překvapilo...
profilové foto Bastard.cz - profil | 02.01.2012
0
Ano, je to skutečně tak, uvádíme to ale u každého trička v popisku. Trička FUN mají gramáž v pánské provedení 185 g/m², v dámském zhruba 220 g/m², zatímco SELF trička jsou lehčí a mají gramáž 165 g/m² jsou tak vhodnější spíše v létě...
profilové foto maffi - profil | 02.01.2012
0
Bohužel kvalita SELF triček je opravdu úplně jinde než u FUN řady. Je to škoda. Už asi po třetím praní byly boční švy ujeté do stran a celkově tričko nepůsobí, že by mělo takovou životnost jako jeho FUN kolegové - ti drží nezměněni i po víc jak ročním nošení.
Musím říct, že to je i důvod, proč už bych další SELF neobjednávala. Jsem ráda, že všechny motivy, které mě zatím zaujaly, spadají do FUN.
Každopádně info o gramáži je u každého trička napsané.
Využiju této příležitosti a konečně se zeptám: Bastarde, proč jsou SELF trika zrovna taková? Je to nějaký technický důvod souisející s velkým potiskem? Protože ta kvalita teda opravdu nic moc. Už když jsem ho dostala poprvé do ruky, tak mě napadlo, že je to jak nejlevnější triko odněkud z tržnice, co se hned rozpadne. A co ostatní, máte s lehčí gramáží taky problém?
profilové foto Bastard.cz - profil | 02.01.2012
+1
Popravdě ne zcela rozumíme tomu, že "byly boční švy ujeté do stran".

S řadou SELF se snažíme rozbourat český mýtus, že kvalitní tričko musí být tlusté a musí mít vysokou gramáž, jinak je to "hadr". Přiznáváme, ne zcela se nám to zatím daří :)

Trička SELF jsou záměrně jiná, řadě zákazníků, především ženám, totiž nevyhovuje tak vysoká gramáž jako u triček FUN, a to především v létě nebo v případech, kdy nosí tričko pod mikinou. Proto tato nižší gramáž. Doufáme, že se najde dost lidí, kteří nám naši představu potvrdí ;)
profilové foto maffi - profil | 02.01.2012
0
Ujeté do stran: Vyprané triko chcete pověsit na šňůru a zjistíte, že boční švy nejdou rovně dolů jako předtím (zároveň s linií těla), ale jsou ujeté tak, že na jedné straně vede šev od podpaží na břicho a na protější straně zase od podpaží na záda. Posun při posledním praní odhaduju tak na 5-7cm. Problém je pak i při žehlení, protože to nejde srovnat a žehlíte přes šev, takže se to obtiskne i na druhou látku, tím jak se přejíždí přes "hrbol".
Já trika naštěstí nežehlím a při oblečení se to zatím srovnává, že to není poznat.
Chápu, že někteří požadují tenčí trika. Tenkost by mi nevadila, ale nižší gramáž prostě podle mě nemůže mít takovou životnost jako vyšší a nebude ani dlouho držet správný tvar. Je jasné, že nabízet více variant, aby si vybral každý vybral to svoje, je správná strategie. A pokud nemáte problém s prodejností, tak není důvod to měnit. Ale pro mě osobně prostě SELF trička z výše uvedených důvodů nejsou.
profilové foto obludaria - profil | 03.01.2012
0
TO mě docela zamrzelo, že řada SELF je tak nekvalitní. Zrovna když jsem si chtěla pořídit Hungry Dragon v zelené a zjistila jsem že při vyprání se točí švy.škoda, že tohle tričko nemá vyšší gramáž látky než je 165g/m2 nebo není zahrnuto do řady FUN. Je pravda, že na léto by bylo super i na denní nošení ale ta tvarovost švů je velká škoda.
profilové foto Bastard.cz - profil | 03.01.2012
+1
Maffi, to, co popisujete je značně nestandardní. Nemáme zatím žádné takové zkušenosti od jiných zákaznic a když jsme se teď náhodně zeptali dlouhodobých zákaznic, tak nám nic takového nepopsaly.

Proto nám prosím tričko pošlete na reklamaci a my Vám za něj vrátíme peníze. Ostatně mohla jste to udělat klidně již dříve ;)

A Vy Veroniko, nebojte se nákupu, to, co se stalo maffi, není rozhodně standardní záležitost SELF triček.
profilové foto anče - nepřihlášený/á | 03.01.2012
0
Ahoj,
já teda musím říct, že mám trička SELF už asi rok a s kvalitou materiálu jsem zatím neměla žádný problém. a to je nosím fakt často :) jen škoda, že těch SELF designů nemáte víc :(
profilové foto maffi - profil | 03.01.2012
0
já jsem nad reklamací vůbec neuvažovala - berušky totiž přímo miluju a jak říkám, při nošení se to vždycky srovnalo.
uvidím, jak to teď bude vypadat při dalším praní - přece jen moje bastardí sbírka se rozrostla a já tohle tričko už neměla delší dobu na sobě, protože jsem si užívala nové kousky. takže zkusím co nejdřív hodit do pračky, abych viděla, jak to s ním tedy momentálně je a kdyby to byla nějaká velká katastrofa, tak pošlu. díky za nabídku.
profilové foto mattley - profil | 03.01.2012
0
Mno, pravdou je, že se trika SELF snadněji seperou, na druhou stranu - ve vyšší gramáži je FAKT horko...a co takhle gramáž 185 i pro dámy? Bratr má doma několik triček od vás a to je podle mě úplně ideální gramáž:)
profilové foto misicka - profil | 04.01.2012
0
já nejsem proti snižování gramáže, u dámských fun je úplně v pohodě, horko v nich není ani při tropech (anebo mám divný metabolismus) a u self? objednala jsem si jedno tričko na zkoušku (pánské L king kong) a zůstanu raději u fun série, tenká látka mě nebere.
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á | 04.01.2012
0
Nevadilo by, že je to nižší gramáž, syn je docela horkokrevný, pokud by to neznamenalo, že se kroutí okraje atp. Vážně škoda, vzhledem ke vzhledu grafiky...prostě s tím něco udělejte, nerada reklamuju, chci mít jistotu, že určitý obchod na netu dodává jen kvalitní zboží a že se na něj můžu vždycky spolehnout a ne si posílat "psaníčka" tam a zpět přes poštu.
profilové foto reccal - nepřihlášený/á | 04.01.2012
0
Trička SEFL mám tři, z toho dvě už nějaký ten měsíc. Obě byly prány min. 10x, přesto žádné točení švů ani nic jiného nevidím. Stále jako na začátku:)
profilové foto reccal - nepřihlášený/á | 04.01.2012
0
SELF:)
profilové foto maffi - profil | 24.01.2012
0
tak hlásím, že obě self trika (starší s ujetými švy a nové, ještě neprané) šla do pračky a tady jsou výsledky.
nové self, které přišlo jako dárek se ani nehlo a má pořád původní tvar. starší triko, na které jsem si stěžovala, ujeté švy pořád má. původní odhad 5-7cm jsem přestřelila. jsou to "jen" 4cm, ale i tak to je poznat.
takže bych ráda využila zde nabízené možnosti reklamace, ale to se domluvíme mailem. jen jsem sem chtěla i pro ostatní dát info, že ujeté švy jsou opravdu záležitostí jednoho daného kusu. na dalším triku se to nepotvrdilo (u toho ujetého to začalo hned po prvním praní a tady nic).
profilové foto obludaria - profil | 02.01.2012
0
Dobrý den, prosím o radu. Jsem u Vás novým členem a dnes mi dorazilo tričko i se slevovým kuponem, avšak když jsem chtěla zadat do sekce založení nového profilu název, tak se mi to nějak nedaří. Nevím tedy co tam zadat aby mi to fungovalo dobře už jsem vyzkoušela několik variant a pořád nic.buď to již existuje nebo to nemá požadovaný formát.můžete mi prosím poradit. děkuji
profilové foto Bastard.cz - profil | 02.01.2012
0
Hezký den, podmínky jsou následující:
Povolené znaky: čísla, písmena a speciální znaky (tečka, pomlčka, podtržítko). Jméno profilu musí obsahovat alespoň jedno písmeno z abecedy. Která jména se vám prosím nedají zaregistrovat?
profilové foto Lili - profil | 01.01.2012
0
Přeji pěkný Nový rok a chtěla bych se zeptat, jestli můžu kombinovat slevové kupony, objednávala jsem si od vás dvě trička, tak se chci, když zašlu fotky s oběma, jestli můžu ty dvě 50 Kč slevy využít na jedno tričko (objednávku), nebo jestli můžu jen na jeden kus jeden kupon...:-)
profilové foto Bastard.cz - profil | 02.01.2012
0
Není to možné, na jeden nákup můžete použít vždy pouze jeden slevový kupon...
profilové foto markéta n. - přihlášený/á  | 29.12.2011
0
Díky za práci Vás všech. Trička od Vás jsou ozdobou našich šatníků a díky nim je člověk takřka nepřehlédnutelný. Obzvlášť pak člověka potěší, když někde venklu a třeba daleko od domova potká nějakého dalšího "Bastarďáka". Takže ještě jednou díky, díky, dáky. A do nového roku hodně inspirace, fanoušků a objednávek :)
profilové foto Bastard.cz - profil | 29.12.2011
0
Děkujeme :) Těší nás Vaše pochvaly ;)
profilové foto GabrosN - profil | 28.12.2011
+1
Vaše trička mám velmi ráda a mám jich i spoustu doma. Líbí se např. i mé mamce, ale uznejte, že na tričku starší dámy by takové obrázky nepůsobily zrovna dobře (max. tak na nošení doma, ale to je škoda zničit někde u sporáku). Tak mě napadlo, že by možná bylo fajn, kdyby bylo možné si u Vás objednat třeba i pyžama nebo noční košile s takovýmto potiskem. To by se dalo nosit v klídku doma a snad by se to ani nemuselo hned zničit, ne?
profilové foto LUCCA - profil | 25.12.2011
0
Díky za zaslaný slevový kód na poštovné zdarma:-). Využila jsem jej, samozřejmě a brzy vám pošlu i fotky. Mám od vás zatím jen pár kousků, ale za to jsou kvalitní a pěkná. I služby jsou na jedničku. Díky a dělejte i nadále svou práci dobře...:-)
profilové foto Bára - nepřihlášený/á  | 24.12.2011
0
Ahoj bastardi, mám na vás nějaké otázky.. Chci kamarádce objednat dárkový kupon na tričko a přála bych si to stihnout do Silvestra. Chci se tedy zeptat - máte přes Vánoce volno (kdy?) a tedy stihne se to? Další má otázka se týká toho, jestli je někde na kuponu uvedena cena.. Děkuji a pěkný Štědrý den!
profilové foto Bastard.cz - profil | 26.12.2011
0
Ano, urcite se to stihne ;) Na kuponu cena je, ale tu stejnak obdarovana uvidi i v kosiku...
profilové foto reccal - profil | 23.12.2011
0
Včera mi bez problémů přišlo vyměněné tričko plus cánoční dárek, ze kterého jsem nadšená. Moc se mi líbí Vás přístup a profesionalita, jak píše mitlvole, to už se dnes vídá málo. Přeji celému kolektivu Bastardu krásné Vánoce a hooooooodně dalších super návrhů, protože děláte tenhle uštvaný svět o něco šťastnější:)
profilové foto JDrdlinka - profil | 23.12.2011
0
Tak minulý týden mi přišlo tričko s králíčkem DnB je moc krásný,až na to,že je špinavé od barvy,včera jsem ho poslala na reklamaci a doufám že mi přijde nové co nejdříve...
profilové foto Bastard.cz - profil | 23.12.2011
0
Vynasnažíme se poslat nové tričko co nejdříve... Komplikace nás mrzí.
profilové foto mitlvole - profil | 23.12.2011
+1
take jsem se ocitnul mezi statstnymi obdarovanymi od bastarda a moc za to dekuji. samozrejmne za darky, ale hlavne za to, ze v cechach existuje firma, kde je na prvnim miste profesionalita, slusnost a vstricnost. v zemi, kde obycejna lidska slusnost se stava prezitkem, lhari, zlodeji - vcetne zlodeju per - se maji nejlepe, to neni obvykle. a za to bastarde diky a vse nejlepsi do noveho roku tobe i vsem bastardakum :-)
profilové foto Bastard.cz - profil | 23.12.2011
0
Hezký den, i my děkujeme za zaslané přání a kalendář! Ani jsme netušili, že vyučujete grafiku na škole ;) PS: Pěkně ty obrázky k jednotlivým měsícům ladí ;)
profilové foto Anonym - nepřihlášený/á  | 22.12.2011
0
Dobrý den,jak často "doplňujete" sortiment ? Jde mi konkrétně o nabídku triček ve velikosti XXL, která je bohužel slabá.Ráda bych si objednala mikinu a k tomu rovnou tričko, ale mezi těmi pár vzory jsem si nevybrala :-/
Děkuji Jana
profilové foto Bastard.cz - profil | 22.12.2011
0
Bohužel Vás asi zklameme. Vel. XXL v dámském zavádíme postupně a to pouze u některých triček. Bohužel ne všechny střihy a barvy máme v této velikosti k dispozici od dodavatele. Takže nějaké velké naskladnění této velikosti není možné.

Dotisky provádíme většinou, když chybí více velikostí a pouze u motivů, u kterých se opakovaný tisk vyplatí...
1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12  |  13  |  14  |  15  |  16  |  17  |  18  |  19  |  20  |  21  |  22  |  23  |  24  |  25  |  26  |  27  |  28  |  29  |  30  |  31  |  32  |  33  |  34  |  35  |  36  |  37  |  38  |  39  |  40  |  41  |  42  |  43  |  44  |  45  |  46  |  47  |  48  |  49  |  50  |  51  |  52  |  53  |  54  |  55  |  56  |  57  |  58  |  59  |  60  |  61  |  62  |  63  |  64  |  65  |  66  |  67  |  68  |  69  |  70  |  71  |  72  |  73  |  74